escape room Barcelona El misteri de la casa

El misteri de la casa 4 1 Opiniones
Casa Coll i Regàs

Mataró |
4-8 90 min 110€
histórico dificultad:
edad: 18+, 8+ acompañados
Juego consultado 5531 veces

Quin deu ser l’enigmàtic secret que ens amaga la casa Coll i Regàs? Diu la llegenda que entre els seus murs, es troba un dels tresors més ben custodiats de la humanitat. Qui ocultà aquest tresor? On es troba? i…per què? Sereu capaços de resoldre el misteri en el mínim temps possible?

INFO ADICIONAL

És una activitat on experimentareu la diversió d’un Escape Room i l’emoció d’un Treasure Hunt. Tot això, amb la particularitat de desenvolupar-se en un espai cultural i singular com és una casa modernista obra de l’arquitecte Josep Puig i Cadafalch.

Durant l’activitat, els participants recorrereu diverses estances de la casa, mentre descobriu enigmes i supereu reptes i proves amb un únic objectiu: Desxifrar aquest misteri que espera ser desvelat fa més de cent vint anys.

Activitat disponible de divendres a diumenge. Si es vol gaudir de l'experiencia en castellà, cal solicitar-ho previament.

escape room estándar familiar histórico dificultad media
Info de la empresa

Casa Coll i Regàs

C/Argentona 55 | Mataró |
escaperoom@casacolliregas.cat
Opiniones de jugadores

Puntuación

Dificultad

Basado en opiniones de 1 jugadores
Tu opinión es muy importante, ¡Gracias por compartirla!
Será de gran utilidad para futuros jugadores. :)

Puntuación

Dificultad

¿Te ha gustado el juego?¿Lo recomendarías? ¿Qué es lo mejor que tiene y qué destacarías? ¿Tiene algo que no te haya gustado?¿Qué cambios o mejoras sugerirías? ¡Recuerda no hacer ningún spoiler! :)